Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1462g1608kcal263.2g29.2g43.9g0g
Katkarapu 1754g1200kcal253.3g0g19.3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore117g29kcal0g10.5g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1754g356kcal10.5g66.7g5.3g24.6g
Kurkku, tuore1754g175kcal10.5g29.6g1.8g12.3g
Jäävuorisalaatti, rapea2339g234kcal25.7g18.7g4.7g28.1g
Tilli, tuore 117g35kcal4.3g1.1g0.9g2.5g
Paprika, punainen702g180kcal6.3g32.3g2.8g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7636kcal1147.6g376.2g157.4g163.2g
Valittu annoskoko10000g3818kcal573.8g188.1g78.7g81.6g
Annoskoko puolitettuna5000g1909kcal286.9g94.1g39.4g40.8g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616