Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 5450g10644kcal1018.5g0g735.7g0g
Amerikansekoitus, Apetit1635g458kcal29.4g73.6g3.3g39.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g327g916kcal62.1g0g71.9g0g
Ruohosipuli 136g31kcal1.9g2.3g0.8g3.3g
Kuohukerma,valio,2dl1090g3706kcal21.8g32.7g381.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1362g1771kcal40.9g27.2g177.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35050kcal2349.2g271.6g2740.6g85g
Valittu annoskoko10000g17525kcal1174.6g135.8g1370.3g42.5g
Annoskoko puolitettuna5000g8763kcal587.3g67.9g685.2g21.3g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531