Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)531g611kcal31.3g74.4g21.8g16.5g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g219g295kcal48.1g0g10.9g0g
Kerma, ruoka 15% Flora31g47kcal0.5g1.1g4.7g0g
Sinappi 13g16kcal0.5g1.8g0.8g0.2g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 25g77kcal0.9g0.8g7.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2056g2266kcal163g157.4g110.6g34g
Valittu annoskoko1028g1133kcal81.5g78.7g55.3g17g
Annoskoko puolitettuna514g567kcal40.8g39.4g27.7g8.5g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.7g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172860