Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl175g53kcal8g3.3g0.5g2.8g
Kukkakaali 300g72kcal5.4g6.6g0.9g6.9g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2057g455kcal41.4g44.6g8g21.6g
Valittu annoskoko1029g228kcal20.7g22.3g4g10.8g
Annoskoko puolitettuna514g114kcal10.4g11.2g2g5.4g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892