Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g78g568kcal0.8g0.8g62.3g0g
Lanttu 1167g337kcal11.7g53.7g3.5g21g
Sipuli (kuorittu)467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Kuohukerma,valio,2dl778g2646kcal15.6g23.3g272.4g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1556g1245kcal65.4g202.3g14g48.2g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g2335g1868kcal396.9g0g18.7g0g
Katkarapu 700g479kcal101.1g0g7.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 2918g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14538kcal1195.2g605g759g154.2g
Valittu annoskoko10000g7269kcal597.6g302.5g379.5g77.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3634kcal298.8g151.3g189.8g38.6g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208670