Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7777g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 1944g655kcal13.4g106.9g1.9g27.2g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g6.5g1.3kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g272g912kcal0.3g223.2g0.3g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g3136kcal27.4g660.2g4.4g62g
Valittu annoskoko10000g1568kcal13.7g330.1g2.2g31g
Annoskoko puolitettuna5000g784kcal6.9g165.1g1.1g15.5g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081