Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)105g200kcal12.6g24.5g4.9g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g349g524kcal55.9g14g28g0g
Purjosipuli 349g80kcal6.3g8.4g0.7g7.3g
Valkosipuli 25g27kcal1.9g4g0.1g0.5g
Kalaliemi Maggie, annos 5g8.7g23kcal1g2.1g1.2g0g
Ruohosipuli, tuore87g24kcal1.2g3.3g0.5g1g
Soijakastike 105g63kcal5.4g10g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2058g1881kcal168.6g132.6g71g17.6g
Valittu annoskoko1029g940kcal84.3g66.3g35.5g8.8g
Annoskoko puolitettuna515g470kcal42.2g33.2g17.8g4.4g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234676