Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 23g5.2kcal0.4g0.5g0g0.5g
Porkkana 92g30kcal0.6g5.1g0.2g2.3g
Peruna, keskikokoinen 60g175g105kcal2.6g22.7g0.2g1.6g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g6.6g17kcal0.7g1.6g0.8g0g
Vesi578g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g25g69kcal4.7g0g5.4g0g
Kirjolohifilee 97g160kcal16.2g0g10.7g0g
Juuriselleri 27g8.5kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Tilli, tuore 6.6g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2058g794kcal51.4g62.4g35g10.6g
Valittu annoskoko1029g397kcal25.7g31.2g17.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna515g199kcal12.9g15.6g8.8g2.7g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411