Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 200g225kcal42.2g0g6g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 300g102kcal3.3g16.2g0.6g8.7g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2058g671kcal91.8g35.2g13.4g18.4g
Valittu annoskoko1029g336kcal45.9g17.6g6.7g9.2g
Annoskoko puolitettuna515g168kcal23g8.8g3.4g4.6g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=199346