Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 127g175kcal23.8g0g8.9g0g
Kasvisliemikuutio 8.8g27kcal0.8g1.2g2.1g0.1g
Punajuuri 175g67kcal1.8g12.1g0.4g4.4g
Valkokaali keräkaali 120g33kcal1.4g4.9g0.2g2.5g
Juuriselleri 66g21kcal0.8g3g0.1g2g
Porkkana 39g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2058g708kcal59g52g23.8g22.6g
Valittu annoskoko1029g354kcal29.5g26g11.9g11.3g
Annoskoko puolitettuna515g177kcal14.8g13g6g5.7g
Arvot/100g100g34kcal2.9g2.5g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=25578