Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g5831g1399kcal70g198.3g11.7g122.4g
Sipuli (kuorittu)583g157kcal7.6g28g1.2g9.9g
Paprika, punainen875g225kcal7.9g40.2g3.5g17.5g
Kurkku 1166g128kcal6.5g16.3g1.2g8.2g
Valkosipuli 117g126kcal9.2g19g0.7g2.4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)875g175kcal0g56.9g0g0g
Oliiviöljy 525g4641kcal0g0g524.8g0g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13702kcal202.4g717.4g1086.2g320.8g
Valittu annoskoko10000g6851kcal101.2g358.7g543.1g160.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3426kcal50.6g179.4g271.6g80.2g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260730