Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)2727g1091kcal46.4g223.6g2.7g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)2727g955kcal43.6g188.2g2.7g38.2g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g1748g1504kcal87.4g279.7g5.2g129.4g
Pirkka naudan jauheliha 400g2797g6378kcal531.5g0g475.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19853kcal1417.8g1383g972.2g335.2g
Valittu annoskoko10000g9927kcal708.9g691.5g486.1g167.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4963kcal354.5g345.8g243.1g83.8g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791