Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g29g73kcal5.1g0g5.8g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g21g30kcal4.2g0g1.5g0g
Kaali, valkokaali50g11kcal0.6g1.7g0.1g1.1g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Persilja 2.1g0.6kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g233kcal20g4g14.8g3g
Valittu annoskoko103g116kcal10g2g7.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna52g58kcal5g1g3.7g0.8g
Arvot/100g100g113kcal9.7g1.9g7.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118654