Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 13g13kcal0.4g2.2g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.9g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g25g15kcal0.9g1.8g0.5g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)6.1g22kcal0.3g4.6g0.2g0.3g
Korppujauho 2.6g10kcal0.3g2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g302kcal24.4g21.2g12.8g1.6g
Valittu annoskoko103g151kcal12.2g10.6g6.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna52g76kcal6.1g5.3g3.2g0.4g
Arvot/100g100g147kcal11.8g10.3g6.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676