V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti2.3g12kcal0.6g0.8g0.7g0.7g
Aprikoosi, kuivattu 3.9g8.6kcal0.2g1.7g0g0.3g
Luumu kivetön 2.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)4.7g9kcal0.2g1.9g0g0.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl9g32kcal1.3g5.3g0.6g1g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%2.3g5.9kcal0.3g0.3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g136kcal5.2g20.4g2.8g7g
Valittu annoskoko103g68kcal2.6g10.2g1.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna52g34kcal1.3g5.1g0.7g1.8g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.9g1.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720