Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 27g51kcal7.2g0g2.4g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 18g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kurkku, tuore16g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, tuore38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Sinappi 2.5g3.3kcal0.1g0.4g0.2g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix2.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g133kcal15.6g5.2g5.4g1.6g
Valittu annoskoko103g67kcal7.8g2.6g2.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna52g33kcal3.9g1.3g1.4g0.4g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.5g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763