Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g18g7.7kcal0.3g1.6g0g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g21g23kcal4.8g0g0.4g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g4.7g5.9kcal1.1g0.2g0.1g0g
Kesäkurpitsa7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g98kcal12.8g5.6g2.4g0.8g
Valittu annoskoko103g49kcal6.4g2.8g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna52g24kcal3.2g1.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g47kcal6.2g2.7g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010