Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni19g66kcal2.4g13.1g0.4g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk47g47kcal10.8g0g0.2g0g
Paprika keltainen 17g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g278kcal27.2g29.8g5.2g1.4g
Valittu annoskoko103g139kcal13.6g14.9g2.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna52g70kcal6.8g7.5g1.3g0.4g
Arvot/100g100g135kcal13.2g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=402217