Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g25g129kcal7.5g3.7g10.2g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g6.3g11kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g8.1g28kcal1.1g4.6g0.6g0.9g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala13g42kcal2g7.8g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g423kcal21.2g33.8g22.2g9g
Valittu annoskoko103g211kcal10.6g16.9g11.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna52g106kcal5.3g8.5g5.6g2.3g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722