Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 24g29kcal4.9g0g1.1g0g
Naudan paahtopaisti24g26kcal5.1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g128kcal20.6g3g3.4g1.2g
Valittu annoskoko103g64kcal10.3g1.5g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna52g32kcal5.2g0.8g0.9g0.3g
Arvot/100g100g62kcal10g1.5g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355