Mustikka-valkosuklaa muffinsit

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.2g0.1g1.8g0g
Sokeri 12g47kcal0g11.5g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g11g50kcal0.1g0.1g5.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai28g99kcal3.4g20.1g0.6g0.8g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Flora Vanilla 12%8.2g16kcal0.4g1.3g1g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g8.7g49kcal0.6g5g0.3g0g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g16g5.5kcal0.1g1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g589kcal13.8g79.8g18.6g2.6g
Valittu annoskoko103g295kcal6.9g39.9g9.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna52g147kcal3.5g20g4.7g0.7g
Arvot/100g100g285kcal6.7g38.6g9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108868