Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g44g61kcal8.3g0g3.1g0g
Korppujauho 5.5g20kcal0.6g4.1g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)14g4.8kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g210kcal21.6g10g9g1.6g
Valittu annoskoko103g105kcal10.8g5g4.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna52g53kcal5.4g2.5g2.3g0.4g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.8g4.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628