Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 11g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g27g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g15g29kcal3.8g0g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)22g15kcal2.6g0.8g0.2g0g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g247kcal16.6g4.6g17.8g1.2g
Valittu annoskoko103g123kcal8.3g2.3g8.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna52g62kcal4.2g1.2g4.5g0.3g
Arvot/100g100g120kcal8g2.2g8.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769