JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 80g100kcal16.8g0g3.6g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g12g27kcal3.7g0.1g1.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.5g1kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g4.4g17kcal1.4g0g1.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g298kcal44.4g1.8g12.4g0g
Valittu annoskoko103g149kcal22.2g0.9g6.2g0g
Annoskoko puolitettuna52g75kcal11.1g0.5g3.1g0g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293642