Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 11g79kcal0.1g0g8.9g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Kananmuna, paistettu 4g8.1kcal0.5g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g9.9g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 15g4.9kcal0.1g0.8g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 15g5.6kcal0g1.2g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4kcal0g0.9g0g0g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g15g51kcal2g8.2g1.1g1.5g
Voi 7.3g53kcal0.1g0g5.9g0g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.3g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g676kcal9.8g80.8g33.8g5.4g
Valittu annoskoko103g338kcal4.9g40.4g16.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna52g169kcal2.5g20.2g8.5g1.4g
Arvot/100g100g327kcal4.7g39.1g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790