Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta26g92kcal3.3g17.9g0.5g0.9g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g21kcal1.8g0g1.5g0g
Sokeri 22g91kcal0g22.3g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g8.7g63kcal0.1g0.1g7g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 18g6.2kcal0g1.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g553kcal10.4g85g18g2.4g
Valittu annoskoko103g277kcal5.2g42.5g9g1.2g
Annoskoko puolitettuna52g138kcal2.6g21.3g4.5g0.6g
Arvot/100g100g268kcal5g41.2g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095