Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g22g13kcal2.2g0.9g0.1g0g
Sokeri 37g150kcal0g36.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.9g0.2g0.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.1g12kcal0.6g0.3g0.7g1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4.2kcal0g1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.3g39kcal0g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g607kcal13.8g102.2g14.6g3.2g
Valittu annoskoko103g303kcal6.9g51.1g7.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna52g152kcal3.5g25.6g3.7g0.8g
Arvot/100g100g295kcal6.7g49.6g7.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920