Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g22g158kcal0.2g0.2g17.5g0g
Fariinisokeri22g89kcal0g21.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.8g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten4.9g16kcal1.2g2.2g1g0.5g
Pandan tumma suklaa 150 g7.7g41kcal0.4g4g2.5g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g11g57kcal1g5.8g3.4g0g
Mantelirouhe, 1 rkl5.5g32kcal1.2g0.3g2.8g0.6g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g919kcal13g72.2g65.6g2.2g
Valittu annoskoko103g460kcal6.5g36.1g32.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna52g230kcal3.3g18.1g16.4g0.6g
Arvot/100g100g445kcal6.3g34.9g31.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773