Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g63g19kcal0.6g2.5g0.2g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi13g1.3kcal0.2g0.2g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija7.8g24kcal0.9g0g2.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)16g13kcal0.2g0.5g1.1g0g
Tonnikala öljyssä 4.7g8.9kcal1.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g133kcal6.4g6.4g7.8g0g
Valittu annoskoko103g67kcal3.2g3.2g3.9g0g
Annoskoko puolitettuna52g33kcal1.6g1.6g2g0g
Arvot/100g100g64kcal3.1g3.1g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995