Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 75g124kcal12.6g0g8.3g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)6.5g18kcal1.9g0g1.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Mantelirouhe, 1 rkl2.5g14kcal0.5g0.1g1.3g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)10g8.5kcal0.1g0.4g0.7g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g357kcal30.4g2g25.4g0.8g
Valittu annoskoko104g179kcal15.2g1g12.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna52g89kcal7.6g0.5g6.4g0.2g
Arvot/100g100g173kcal14.7g1g12.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765