Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 38g13kcal0.3g2.1g0g0.5g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.8g2.3kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.4g1kcal0g0.3g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.8g1.1g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g430kcal2.4g43g26.6g1.8g
Valittu annoskoko104g215kcal1.2g21.5g13.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna52g108kcal0.6g10.8g6.7g0.5g
Arvot/100g100g208kcal1.2g20.8g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891