Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 44g61kcal5.5g0.1g4.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki53g30kcal4.5g2.7g0.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3.6g22kcal0.8g0.2g2g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Canderel makeutusjauhe1.7g6.6kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g247kcal21.6g11.4g12.8g0g
Valittu annoskoko104g123kcal10.8g5.7g6.4g0g
Annoskoko puolitettuna52g62kcal5.4g2.9g3.2g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856