Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)23g13kcal2g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g9g27kcal0.1g5.2g0g3.7g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g9g33kcal1.3g5.1g0.7g1g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g23g77kcal2.3g16.4g0.3g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.5g3.9kcal0g0g0.5g0g
Mustikka, Pakkasmarja28g9kcal0.1g1.8g0.2g0.9g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g3.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g0.7g2kcal0g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g349kcal13.4g60.6g4.4g11.8g
Valittu annoskoko104g175kcal6.7g30.3g2.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna52g87kcal3.4g15.2g1.1g3g
Arvot/100g100g169kcal6.5g29.3g2.1g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047