Porkkanalaatikko - Italialainen

Tee valkokastike : sulata voi ja lisää jauhot.

Lisää maito vimmatusti sekoittaen, ettei homma paakkuunnu.

Jäähdytä kastike.

Kuori porkkanat ja keitä ne juuri ja juuri kypsäksi.

Anna kuivua hetken ennen soseuttamista, niin e tule vetistä.

Soseuta.

Raasta juusto ja jätä n. 1/4 määrästä sivuun.

Erota kananmunasta valkuainen ja vatkaa rakenne rikki.

Sekoita kaikki aineksetja lisää suola ja muskottipähkinää hippusellinen.

Laita matalaan vuokaan ja ripottele päälle loput juustoraasteesta.

Paista uunissa 185 asteessa 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g66g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g12g45kcal3.9g0g3.3g0g
Maito, rasvaton, luomu (Valio), annos 200g19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g190kcal10.6g11g11.2g3.2g
Valittu annoskoko104g95kcal5.3g5.5g5.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna52g48kcal2.7g2.8g2.8g0.8g
Arvot/100g100g92kcal5.1g5.3g5.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146868