Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g50g85kcal9.5g0g5g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g25g20kcal0.7g1g1.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g7g20kcal0.6g3.3g0.6g0.8g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)7.5g10kcal0.8g0g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow13g10kcal0.5g1.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g295kcal24.4g12.2g16g2.4g
Valittu annoskoko104g147kcal12.2g6.1g8g1.2g
Annoskoko puolitettuna52g74kcal6.1g3.1g4g0.6g
Arvot/100g100g142kcal11.8g5.9g7.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557