Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus28g20kcal4.5g0g0.1g0g
Purjosipuli 17g3.9kcal0.3g0.4g0g0.4g
Tilli, tuore 2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)56g18kcal0.4g3.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g85kcal10.6g8.2g0.8g0.8g
Valittu annoskoko104g43kcal5.3g4.1g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna52g21kcal2.7g2.1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g41kcal5.1g4g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189480