Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 19g5.6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkopippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt23g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Pekoni rasvainen 16g59kcal1.9g0g5.8g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 45g62kcal8.4g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g278kcal22.6g4.6g18.4g1g
Valittu annoskoko103g139kcal11.3g2.3g9.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna52g70kcal5.7g1.2g4.6g0.3g
Arvot/100g100g135kcal10.9g2.2g8.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849