Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 43g13kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)10g12kcal0.2g2.7g0g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 6.3g14kcal0.9g0.1g1.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 3.4g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Ruokakerma 5%, Valio6.3g4.1kcal0.1g0.3g0.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)6.3g16kcal1.6g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g214kcal16.8g10.6g11g2g
Valittu annoskoko103g107kcal8.4g5.3g5.5g1g
Annoskoko puolitettuna52g54kcal4.2g2.7g2.8g0.5g
Arvot/100g100g104kcal8.1g5.1g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208736