KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 16g4.2kcal0.3g0.6g0g0.3g
Paprika, punainen5.4g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Retiisi 8g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g8g21kcal2.3g0g1.4g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 19g38kcal0.5g0.1g3.7g1.3g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g11g11kcal1.9g0g0.3g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g11g21kcal1.8g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g211kcal14.4g5g13.8g4.4g
Valittu annoskoko104g105kcal7.2g2.5g6.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna52g53kcal3.6g1.3g3.5g1.1g
Arvot/100g100g102kcal7g2.4g6.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235950