Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 9g6kcal0.3g0.3g0.4g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 94g60kcal2.8g4.5g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g131kcal6.2g9.6g7.4g0g
Valittu annoskoko104g66kcal3.1g4.8g3.7g0g
Annoskoko puolitettuna52g33kcal1.6g2.4g1.9g0g
Arvot/100g100g63kcal3g4.6g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244131