Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 15g12kcal0.3g2.3g0g0.2g
Porkkana 26g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g15g3kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g99kcal5g8.6g4.6g2.2g
Valittu annoskoko104g49kcal2.5g4.3g2.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna52g25kcal1.3g2.2g1.2g0.6g
Arvot/100g100g48kcal2.4g4.2g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529