Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 43g81kcal11.6g0g3.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)19g16kcal0.2g0.7g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Korppujauho 4.7g17kcal0.5g3.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Tilli, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g297kcal30.4g10g14.6g1g
Valittu annoskoko104g148kcal15.2g5g7.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna52g74kcal7.6g2.5g3.7g0.3g
Arvot/100g100g143kcal14.7g4.8g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992