Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g53g184kcal4.2g41g0.3g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 16g13kcal0.2g0.7g1g0.4g
Porkkana, paistettu 7.5g6.5kcal0.1g0.4g0.5g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 15g33kcal2.6g0g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g473kcal14.2g84.2g8.6g1.2g
Valittu annoskoko104g237kcal7.1g42.1g4.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna52g118kcal3.6g21.1g2.2g0.3g
Arvot/100g100g229kcal6.9g40.7g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346605