Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 8.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 11g8.5kcal0.2g1.8g0g0.3g
Palsternakka 2.8g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 2.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 11g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Karjalanpaisti atria 700g16g26kcal3.1g0g1.5g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g88kcal7.8g5.6g3.2g2g
Valittu annoskoko104g44kcal3.9g2.8g1.6g1g
Annoskoko puolitettuna52g22kcal2g1.4g0.8g0.5g
Arvot/100g100g42kcal3.8g2.7g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227472