Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 31g12kcal0.3g2.2g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g91kcal7.2g6.6g3.8g2.2g
Valittu annoskoko104g46kcal3.6g3.3g1.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna52g23kcal1.8g1.7g1g0.6g
Arvot/100g100g44kcal3.5g3.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711