Mustikka-kaurapaistos

Voitele pohja voilla tms.
lado päällekkäin niin että pohjalle tulee kauraryynejä ja päälle.

Paista 200 astetta n. 20-30 min.
Jos tarvitsee jälkikäteen, niin lisää makeutta jollain sopivaksi näkemälläsi ainesosalla (lisää kaloreihin)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 13g51kcal0g12.4g0g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g15g52kcal2.1g8.6g1g1.4g
Voi, 1 tl, 5 g2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Kauralesepuuro plus, beetaglukaania (Elovena), annos 100g8.3g30kcal1.5g3.6g0.7g1.5g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g42g71kcal0.8g0.7g7.1g0.2g
Mustikka metsä- 25g11kcal0.1g1.6g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g459kcal9g53.8g21.2g7.8g
Valittu annoskoko104g229kcal4.5g26.9g10.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna52g115kcal2.3g13.5g5.3g2g
Arvot/100g100g221kcal4.3g25.9g10.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243669