Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g31g36kcal6.9g0g0.8g0g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%12g19kcal0.3g0.3g1.8g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 11g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g180kcal15.4g6.2g9.4g2.2g
Valittu annoskoko104g90kcal7.7g3.1g4.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna52g45kcal3.9g1.6g2.4g0.6g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3g4.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368