Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki52g29kcal4.4g2.6g0.1g0g
Hermesetas -neste1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g46kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.1g8.3kcal0g2.1g0g0g
Voi 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g276kcal20.2g28.6g8.8g1g
Valittu annoskoko104g138kcal10.1g14.3g4.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna52g69kcal5.1g7.2g2.2g0.3g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.8g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299517