Nakkikeitto

Kiehauta vesi, murenna joukkon lihaliemikuutiot.

Lisää jäiset kasvissuikaleet ja peruna-purjosekoitus.

Keitä 5 min.

Paloittele joukkoon nakit, kiehauta.

Pinnalle paljon hienonnettua persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g16g6.4kcal0.2g1.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Peruna & keittokasvikset (Apetit), annos 200g23g13kcal0.3g2.9g0g0g
Aito nakki kevyt (Hk), annos 41g16g24kcal2.2g0.4g1.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g94kcal5.6g9.2g3.6g0.2g
Valittu annoskoko104g47kcal2.8g4.6g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna52g24kcal1.4g2.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g45kcal2.7g4.4g1.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313703