Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Lanttu 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Nakki,popsi grillinakki21g55kcal2.6g1.2g4.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g148kcal6.2g9.2g9.2g0.6g
Valittu annoskoko104g74kcal3.1g4.6g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna52g37kcal1.6g2.3g2.3g0.2g
Arvot/100g100g71kcal3g4.4g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754